Welk bedrag wil je geven

Ja, ik help Stichting Uitdeelpunt Schiebroek door te doneren. 

Hartelijk dank! U kunt uw donatie overmaken naar NL71 INGB 0396 0405 27 tnv Stichting Uitdeelpunt Schiebroek

Hartelijk dank! U kunt uw maandelijkse donaties overmaken naar NL71 INGB 0396 0405 27 tnv Stichting Uitdeelpunt Schiebroek. Vergeet niet bij de verzenden opdrachten uw donatie op maandelijks in te stellen.

Wij zijn ook blij met donaties in de vorm van spullen. Neem in dat geval contact op met mij via loeszwarts@telfort.nl zodat wij samen kunnen bepalen of er gezinnen zijn die uw aanbod nodig hebben.

Met jouw steun staan we klaar voor de mensen die het moeilijk hebben bij jou in de buurt!

Zoals Loes al eerder zei:  “In Hillegersberg-Schiebroek is geen armoede, wordt vaak gezegd. Ammehoela”  Rotterdam is één van de armste steden van Nederland. 15,4% van de Rotterdammers leeft onder de armoedegrens (CBS, 2018), bijna twee keer zo veel als gemiddeld in Nederland. Dat zijn ruim 80.000 Rotterdammers. In sommige wijken leeft een kwart tot een derde in armoede Stichting Uitdeelpunt Schiebroek helpt de mensen die het nodig hebben. Elk mens kan op een bepaald moment in zijn/haar leven een vriendelijke helpende hand gebruiken. Loes kan het niet alleen!

Wat doet Uitdeelpunt Schiebroek:

  • Registratie van aanmeldingen
  • Persoonlijke benadering hoe wij de mensen kunnen helpen
  • Uitdeelpunt 1x per week van voedselpakketten

Wat zou Uitdeelpunt Schiebroek graag willen doen met uw donatie?

  • Meer mensen helpen
  • De mensen (veelal gezinnen) beter helpen met meer voedselpakketten per week
  • Vanuit de stichting een potje hebben voor materiaal die nodig is om de mensen te helpen (aankoop van kratten, tafels om de voedselpakketten op te leggen bijvoorbeeld).

Loes en Henk hebben hun leven volledig ingericht op het helpen van mensen. Zij kunnen uw hulp goed gebruiken om samen de armoede te bestrijden. Dat begint in de wijk waar u woont en daarom zouden wij uw hulp goed kunnen gebruiken!

Dankjewel!