Klusjesman/-vrouw (vrijwilliger) Eijsden-Margrate

Klusjesman/-vrouw (vrijwilliger) Eijsden-Margrate

Vluchtelingen die een woning toegewezen krijgen hebben soms hulp nodig bij klussen, zoals het ophangen van een lamp, het in elkaar zetten van een kast. Heb jij twee rechterhanden en wil je praktische hulp bieden aan vluchtelingen? Meld je aan, je hulp is meer dan welkom!

Soms hebben we ook op onze locaties in Zuid- en Midden-Limburg even hulp nodig van een klusjesman/- vrouw nodig. Fijn als je dit ook wilt doen. Een rijbewijs is handig, maar niet noodzakelijk.

Wij bieden jou:

Een stimulerende en uitdagende werkomgeving waarin je veel kunt leren en mensen ontmoet uit allerlei culturen. Een prettig team waarin iedereen elkaar ondersteunt om samen vluchtelingen verder te helpen. Alle vrijwilligers werken onder begeleiding van een professional.

VluchtelingenWerk biedt reis- en onkostenvergoeding. Wij vragen al onze medewerkers een Verklaring omtrent Gedrag aan te leveren.

Enthousiast?

Meld je dan aan via  meerssen@vluchtelingenwerk.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

BELANGRIJK: Ontvang je op dit moment een uitkering van het UWV of de Gemeente Vraag dan eerst na bij je contactpersoon of je toestemming hebt om vrijwilligerswerk te doen.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx